Γενική Μαρμάρου

Δείγματα της ποιότητας της δουλειάς μας θα συναντήσετε τόσο σε οικιακούς, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, μερικούς από τους οποίους συμπεριλάβαμε ενδεικτικά στην ιστοσελίδα μας.

Επικοινωνία


Τηλ./Fax 2810 381 880
ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Οδός Σ'

Προφίλ

 

Mετά από 25 χρόνια πορείας στο χώρο της εμπορίας- τοποθέτησης και επεξεργασίας μαρμάρων και γρανιτών, η επιχείρηση ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΟΥ- Καδεμιλής Χαράλαμπος, εγκαθίσταται σε ιδιόκτητο χώρο στη Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου. Διαθέτει μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η εταιρεία επεξεργάζεται και εφαρμόζει τα υλικά σε δάπεδα, σκάλες, πάγκους κουζίνας, πάγκους μπάνιου, επιχείλια πισίνας, τζάκια, επενδύσεις κ.α. Προμηθεύεται όλα τα ελληνικά μάρμαρα από αξιόπιστες εταιρείες ανά την Ελλάδα, με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΙSO. Τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε εισαγωγές τόσο από Ευρωπαϊκές όσο και από τρίτες χώρες σε μάρμαρα, τεχνομάρμαρα, φυσικούς γρανίτες, τεχνογρανίτες-quartz. Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της τσέχικης εταιρείας τεχνογρανιτών TECHNISTONE S.A. της οποίας τα υλικά έχουν δεκαετή εγγύηση. H εισαγωγική δραστηριότητα της δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώνει ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Ωστόσο, συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες όπως silestone, zodiaq, seasarstone, κ.α.

Δραστηριοποιείται σε όλη την Κρήτη και τα νησιά ενώ συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες.

Επιπρόσθετα, η ύπαρξη μεγάλου εκθεσιακού χώρου είναι παράγοντας που δίνει τη δυνατότητα να κατευθυνθεί ο πελάτης ανάλογα, προκειμένου να του δοθούν ολοκληρωμένες λύσεις που είναι ποιοτικές, λειτουργικές και αξιόπιστες στη δοκιμασία του χρόνου.

Με πυξίδα το όραμα, η Γενική Μαρμάρου- Καδεμιλής Χαράλαμπος δεσμεύεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εδραιώνεται στην αγορά με σκοπό να ενδυναμώσει την επενδυτική της ικανότητα και να αποδώσει τη μέγιστη αξία σε όλους όσους την εμπιστεύονται.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εργοστάσιο μας!